Kupite dva Schauma proizvoda u Maxi-ju, treći ide socijalno ugroženim porodicama – Zajedno s vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno


Henkel je u saradnji s kompanijom Delez Srbija započeo humanitarnu akciju Zajedno s vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno, kako bi podržali rad organizacije Crveni krst Srbija, koja već dugi niz godina strateški pomaže socijalno ugroženim porodicama. Mogućnost da pruže podršku akciji imaju svi oni koji u periodu od 1. avgusta do 1. septembra kupe dva Schauma proizvoda u Maxi supermarketima. Kompanija Henkel će za svaka dva proizvoda treći donirati humanitarnoj organizaciji za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Zahvaljujemo kompaniji Henkel na ovoj inicijativi, kao i građanima koji će kupovinom proizvoda pomoći da olakšamo život najranjivijima među nama – porodicama koje često nemaju dovoljno ni za ishranu kao ni za nabavku artikala lične higijene. Uvereni smo da će ovaj primer društvenoodgovorne kompanije podstaći i druge da na svoj način osmisle slične akcije”, istakao je Ljubomir Miladinović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije.

Ljubomir Miladinović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije

Organizatori projekta, Schauma i Delez Srbija, ponosni su na pokretanje ove plemenite akcije. „Ovakvi projekti podrške i pomoći zajednici u temeljnim su vrednostima naše kompanije. Već dugi niz godina pratimo rad organizacija koje imaju veliko srce i brinu o onima kojima je potrebna pomoć. S dugogodišnjim partnerom, kompanijom Delez Srbija, odlučili smo da pokrenemo ovaj projekt i pokažemo kako vrlo rado podržavamo rad Crvenog krsta, koji u celoj Srbiji nastoji da pomogne ugroženim osobama. Znamo da s ovakvim akcijama zaista pomažemo mnogim ljudima i baš zato smo vrlo ponosni na pokretanje nove saradnje”, izjavila je Ana Cicvarić, brend manadžer iz Henkela.

Ana Cicvarić, brend menadžer kompanije Henkel

Kompanija Delez Srbija kontinuirano se trudi da pruži podršku svim akcijama koje imaju cilj da pomognu lokalnoj zajednici. „Humanitarne akcije i društvenoodgovorni projekti deo su strategije naše kompanije. Trudimo se da svakog dana budemo dobar komšija, a akcije kao što je ova, primer su da samo zajedno možemo napraviti značajne korake u stvaranju lepše zajednice”, istakla je Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

Milica Popović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija

Prvi deo akcije Zajedno s vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno uspešno je organizovan u prethodnom periodu u Tempo prodavnicama. Nakon akcije koja će se održati u supermarketima Maxi, Crvenom krstu Srbije ove jeseni biće uručena donacija Schauma proizvoda koju će zaposleni i volonteri organizacije dostaviti onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Crveni krst Srbije najveća je i najstarija humanitarna organizacija u zemlji koja pruža pomoć i podršku osobama pogođenim prirodnim, ekološkim i drugim nesrećama, licima slabijeg imovinskog stanja, te brojnim drugim ugroženim grupama. Ovakve akcije podrške od velikog su značaja za rad i uspeh organizacije koja je postala simbol humanosti.

Kompanija Henkel pokrenula akciju podrške Crvenom krstu Srbije „Zajedno s vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno“

Podeli s drugima