Peti Čumić book fest


Od srede, 15. maja, do nedelje, 19. maja, od 10.00 do 20.00 čas, u Čumićevom sokačetu, na platou ispred Makart Store-a – peti Čumić book fest


Najšarmantniji prolećni književni događaj slavi prvi mali jubilej (pet godina postojanja), a nakon prvih „mikserovskih godina” i ovog puta se održava u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

Posetioci petog ČUMIĆ BOOK FESTA imaće priliku da po specijalnim cenama izaberu aktuelne naslove preko 60 relevantnih srpskih izdavača kao što su Booka, Geopoetika, Laguna, Vulkan, Arhipelag, Akademska knjiga, Arete, Ammonite, Kontrast, Štrik, Clio, Dereta, Odiseja, Urban Reads, Lom, Radni sto, Dibidus, Heliks i mnogi drugi, kao i izdavača iz regiona poput Frakture i VBZ-a.

Sve knjige biće na jedinstvenom popustu od 20 % u odnosu na uobičajene knjižarske cene!

Prisustvovaćete i nizu besplatnih koncerata u okviru tzv. „svirke na krovu”, kao i popodnevnim druženjima uz DJ-eve i mini-koncerte učenika muzičkih škola.

U vikend-terminu organizovana je radionica kreativnog crtanja za decu, na kojoj će mališani, uz vešto vođenje predavača ilustratora, crtati svoje omiljene književne junake.

 

Podeli s drugima