Osamnaesta Noć knjige


Noć knjige će se održati na čak 55 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 26 gradova u Srbiji i regionu (Banja Luka, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić)


Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od tri stotine pedeset objavljenih novih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća u zemlji i regionu. Kvalitet je potvrđen i brojnim nagradama koje pristižu svakog meseca, kao i gostovanjima najvećih imena savremene svetske književnosti i promocijama o kojima se priča.

Osamnaesta Noć knjige U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje četrdeset jedna knjižara opremljena po najvišim svetskim standardima što ovaj knjižarski lanac čini najvećim u zemlji i knjige dostupne velikom broju čitalaca, a tu je i najveća internet knjižara u regionu www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati na čak 55 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 26 gradova u Srbiji i regionu (Banja Luka, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 45.000 ljubitelja dobre knjige. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga. Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se s domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce. Oni će imati priliku da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremamo fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja s najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja.

U Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi 8. juna, od 17 sati do ponoći održaće se osamnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige 25%,

za dve knjige 30%,

za tri knjige 35%,

a za četiri i više knjiga 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen za 10%. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Napomena: U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće važiti.

 

Podeli s drugima