noah

Novi film režisera Darena Aronovskog biće prvi put u Srbiji prikazan sutra (sreda, 26. mart) od 20 časova i 30 minuta

Glavnu ulogu u najnovijoj filmskoj adaptaciji biblijske priče igra oskarovac Rasel Krou, a „društvo“ mu prave i Dženifer Koneli, Ema Votson i Entoni Hopkins. Procenjuje sa da je na novo delo Aronovskog potrošeno između 125 i 160 miliona dolara.

Film je već zabranjen u Pakistanu, Bahreinu, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu i Indoneziji zato što je  u suprotnosti sa islamskim verovanjima. Naime, Noje je za muslimane prorok, a njihovo portretisanje ova religija strogo zabranjuje.

Noje će nakon beogradske premijere biti pušten u redovnu bioskopsku distribuciju od četvrtka 27. marta, od kada će biti na repertoaru sledećih bioskopa: Cineplexx Delta City, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Takvud (Beograd), Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plazza, Kupina Film i Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni univerzitet Subotica i Art (Užice) a distributer za Srbiju i Crnu Goru Taramount najavljuje i projekcije i u ostalim odabranim gradovima širom Srbije, putem Mobilne 3D Cinema opreme. U susednoj Crnoj Gori, gledaoci će ovaj epski spektakl biti u prilici da pogledaju u podgoričkom Cineplexx Mne Delta City bioskopu.

Ispod možete pogledati trejler.

Podeli s drugima