Bizarre Animal ER

Novi serijal „Urgentni centar za životinje – Neobični slučajevi“, koji će biti prikazivan na programu TV kanala Animal Planet od utorka, 3. decembra u 21:00 čas, istražuje čudne nezgode životinja i hitne slučajeve među kućnim ljubimcima.

Od psa koji je progutao 13 loptica za golf do mačke koja menja pol; od patke koja je rođena s četiri noge do hrčka kojeg su spasili iz oluka pomoću usisivača – ovaj serijal obuhvata čitav niz neobičnih ranjenika u životinjskom svetu.

Uz izuzetnu animaciju i naglasak na fascinantne činjenice o životinjama, svaka emisija prikazuje neke od najneobičnijih i krajnje iznenađujućih priča o nezgodama životinja, uključujući kućne ljubimce i životinje sa farmi koje su povređene u nesvakidašnjim okolnostima, kao i čudne hitne slučajeve koje su iskusile divlje životinje u safari parkovima i po zoološkim vrtovima. Vlasnici, čuvari zooloških vrtova i radnici na imanjima otkrivaju kako je došlo do nezgode i kako su domišljati veterinari uspeli da životinjama spasu živote.

Podeli s drugima