prizorInstrumentalna verzija albuma iz 1995, kojim je njujorški reper GZA obezbedio sebi mesto među žanrovskim klasicima, naći će se u prodaji početkom idućeg meseca uz neke interesantne dodatke

Naime, američki umetnik Džoš Falk je, inspirisan ovim albumom, u ograničenom tiražu od stotinu primeraka odštampao stotinu drvenih kocki pod nazivom „Prizor iz borbe“. Cena jednog printa veličine 45×45 cm i finiširanog bezbojnom smolom, u pretprodaji iznosi 150 američkih dolara. Za kolekcionare je urađena i štampa na papiru istih gabarita i ona u pretprodaji košta tridesetak dolara. Ispod možete pogledati trejler kojim je ispraćen proces stvaranja ove umetničke kreacije.

Snimci matrica za Liquid Swords Instrumentals su za ovu diskografsku priliku remasterizavni sa izvornih analognih traka. Ova kolekcija biće štampana na crnom i belom vinilu u tiražu od hiljadu primeraka po ceni od tridesetak dolara. Sa jednog od najboljih solo albuma članova grupe Wu-Tang Clan slušamo i gledamo spot za naslovnu pesmu:

Podeli s drugima