ID X Logo_Final_SD

Od drugog kvartala iduće godine kompanija Discovery Networks pokreće lansiranje novog visokokvalitetnog TV programa čiji će se sadržaj bazirati na misterijama i neizvesnostima.

Kanal će prikazivati savremene i aktuelne neverovatne priče i zamršene misterije iz stvarnog života i predstaviće programe nabijene neizvesnošću kao i drame običnih ljudi, a biće dostupan u SD i HD formatu.

Nove emisije na ID Xtra kanalu, koje će gledaoci gledaoci imati prilike da vide, obuhvataju naslove poput Poisoned Passions, Beauty Queen Murders, Secret Lives of Stepford Wives, A Crime To Remember i Redrum, gde je priča ispričana retroaktivno, od ubistva do motiva.

Od novog koncepta, pokrenutog u SAD 2012. godine, ovaj kanal je napredovao od 50. mesta za publiku koju čine žene starosti od 25 – 54 godine, do 7. mesta koje zauzima danas, i ima najduži prosečni interval gledanja u odnosu na sve televizije – kablovske ili zemaljske. Od lansiranja kanala u Poljskoj, septembra prošle godine, udeo gledanja se u ovoj evropskoj zemlji povećao za 338%.

„Mnogi od naših najvećih operatera su se već prijavili za preuzimanje ovog kanala koji će učiniti da gledaoci ostanu na ivici svojih sedišta i gledaju ovaj kanal duže od ostalih, jer im ID Xtra pruža detaljniji uvid u nerešene misterije“, kaže Pol Veling, viši potpredsednik i direktor kanala Discovery Networks CEEMEA.

 

Podeli s drugima