Fortress Music Festival 2018


U Smederevu, na tvrđavi, 24. i 25 avgusta, u petak i subotu – Fortress Music Festival 2018


Četvrto izdanje Fortress Music Festivala je zakazano za 24/25. avgust, u proširenom izdanju festivala i četiri pravca muzike s pet stage-a, osam noćnih i dve dnevne žurke za dva dana organizatori obećavaju fenomenalan spektakl ovog leta. „Pridružite nam se na ovogodišnjem Fortress-u i budite deo najvećeg festivala u Istočnoj Srbiji i ovog leta“, navodi se u najavi.

Electro stage – NAKADIA;  THE MODE; Iyan Milles; Mirko i Mix; Andrew Meller; TKNO: Lazar Petrovski; MARCHEZ; TEDY; ROSSKE; WRECKAGE; Sasha Agressor: VLADA ASANIN; PARK AND RIDE; BPM; Tywin Fox; Alpha Beats; Veseli; DIMITRI BANGER + 30 di-džejeva

Rock stage – ORTODOX CELTS; Žuta Minuta; Stone Faces; Planet Caravan; PATRIAS + 10 bendova

Get flood stage – THCF; Djans; Gazda Paja; Kurtoazija; Mike Ride; ARCHITECT + gosti

Fortress Music Festival i Crveni Krst Smederevo će ove godine postaviti FORTRESS KAMP NASELJE koje će najbrži gosti moći da zauzmu uz kupovinu karata BESPLATNO. Kupi kartu za sebe i svoju ekipu i rezerviši BESPLATAN ŠATOR za festival! Šatori su kapaciteta 2-10 osoba!

Ostali gosti koji žele da budu pristutni sa svojim kamp-kućicama, šatorima ili bilo kojim drugim kamp-prenoćištem mogu svoje mesto rezervisati na 063/801-87-23.

 

Podeli s drugima