Filmovi u maju


Bioskopski repertoar u maju


BAŠ SAM LEPA (I FEEL PRETTY)

U bioskopima od 3. maja 2018.

Režija: Abi Kon, Mark Silverstajn

Uloge: Emi Šumer, Majkl Viliams, Naomi Kembel

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada s bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

 

SOLO – STAR WARS PRIČA (SOLO: A STAR WARS STORY)

U bioskopima od 24. maja 2018.

Režija: Ron Hauard

Uloge: Emilija Klark, Olden Erenrajh, Vudi Harelson, Pol Betani

Scenario: Džon Kasdan

Solo – Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno s najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

 

ZADRŽI DAH (DANS LA BRUME / JUST A BREATH AWAY)

U bioskopima od 31. maja 2018.

Režija: Danijel Robi

Uloge: Romejn Đuris, Olga Kurilenko, Fantin Harduin

Iznenada i potpuno nenajavljeno, smrtonosna magla spustila se na Pariz jednog dana i prekrila čitav grad. Preživeli su našli utočište na krovovima visokih zgrada. Bez bilo kakve informacije, struje, bez vode i hrane, jedna porodica pokušaće da preživi ovu katastrofu. Ali, kako sati budu prolazili, postaće jasno da pomoć neće doći i oni će morati da se oslone na svoju sreću.

 

Podeli s drugima