Festival uličnih svirača – Gradić fest, od 29. do 31. avgusta, istovremeno na nekoliko lokacija Podgrađa Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu (mapa u prilogu)


Festival uličnih svirača je događaj koji okuplja umetnike iz celog sveta, kako profesionalce tako i početnike. Po običaju koji u kontinuitetu traje od 2000. godine, Novosađane i njihove goste krajem leta, ove godine od 29. do 31. avgusta, obraduje Festival uličnih svirača – Gradić fest, koji na ulice grada dovodi najraznovrsnije umetnike s internacionalne i domaće scene.

Festival uličnih svirača – Gradić fest

Festival okuplja u najvećoj meri muzičare, ali i plesače, pozorišne trupe, performere, akrobate i predstavlja veliku umetničku radionicu na otvorenom gde su umetnici i publika ravnopravni učesnici. Programi u okviru Festivala uličnih svirača dešavaju se istovremeno na nekoliko lokacija. Mesto održavanja je Podgrađe Petrovaradinske tvrđave.

Gradska uprava za saobraćaj i Parking servis javljaju da je tokom tri dana festivala moguće parkiranje vozila na sledećim lokacijama: Ulica Kej skojevaca (celom dužinom), parking kod Lovotursa i parkinzi ispod Mosta Duga.

16. Festival uličnih svirača

Rezervišite početak septembra za Festival uličnih svirača jer #BudimoGradić!Music by Moon Hooch.

Gepostet von Festival uličnih svirača am Dienstag, 5. Juli 2016

 

Podeli s drugima