lego-uzivancija


U više od 30 gradova širom Srbije, od 23. do 30 oktobra, filmovi, radionice, igrice i pokloni za najmlađe


 

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije biće u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Češke, Holandije… Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids Festu naći će se sinhronizovani na srpski jezik. U bioskopima najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni, a ono što ovu godinu čini posebnom, jeste i uvođenje specijalnog TEEN programa. Dvanaesti Dečji filmski festival KIDS FEST održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i u više od 30 gradova širom Srbije.

U Beogradu se Dečji filmski festival održava u bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorani Doma sindikata, bioskopu Fontana, Dvorani kulturnog centra.

U Novom Sadu: u bioskopu Arena Cineplex i CineStar Cinemas.

U Pančevu i Zrenjaninu, takođe u bioskopima CineStar Cinemas.

U Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

U Nišu je centar dešavanja festivala bioskop Vilin grad.

 

kids-fest

 

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FESTU nisu se menjale, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture, Grad Beograd i udruženja učitelja Srbije, Beograda i Novog Sada.

Podeli s drugima