U subotu, 17. decembra, u 17.00 časova


 

Premijeri filma će prisustvovati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji na srpski jezik: Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Iva Stefanović, Milan Tubić, Dušica Novaković, Danijel Sič, Peđa Damnjanović, Dragana Milošević, Marko Marković, Bojan Hlišć, Leontina Vukomanović, Bojan Lazarov, Mina Lazarević, Vuk Bulatović, Vladan Savić, Zinaida Dedakin. Specijalni gosti su sjajne Pinkove zvezdice Darija Vračević, Nikola Milenković i pobednica prve sezone Marija Serdar.

U 17.00 časova u sali šest bioskopa Cineplexx Delta City počinje druženje, zatim sledi projekcija filma u 17.30 časova.

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, Pevajmo predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović), elegantnu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk (Dragan Vujić Vujke), miš koji peva jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita, premorena majka (Paulina Manov) koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala; i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva Stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spase.

Film Pevajmo, sa više od 65 hit pesama, na redovne repertoare naših bioskopa stiže 22. decembra.

Podeli s drugima