sajam

Naša izdanja, jedan gost, jedno potpisivanje knjige i jedna akcija

Pored svih dosadašnjih izdanja Miljinog kuvara, ukupno 28 brojeva, koji izlazi svake poslednje srede u mesecu, na štandu Slovo presa moći ćete da nabavite i Vešte ruke i pet knjiga – četiri naša izdanja i jedno gostujuće.

 

SLOVOPRES SAJAM

Ovde ćete nas pronaći u prolazu između Hale 1 i Hale 4

 

Akcija 3+1

Ako kupite tri Miljina kuvara, četvrti dobijate besplatno! Za 120 dinara četiri broja Miljinog kuvara po vašem izboru.

 

Veste ruke 01

Vešte ruke

Magazin posvećen kreativnosti: dekupaž, pačvork, ručno izrađen nakit, šivenje, pletenje, heklanje, šminkanje, frizure, aranžiranje cveća… Sajamski popust – 100 dinara za izdanje!

 

Naslovna-za-web-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za samo 300 dinara.

 

Naslovna-Astrologija-velika

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Naprotiv, zainteresovaće vas pre svega obiljem primera za svaku stavku o kojoj govori, i sve je napisano prijemčivim stilom, razumljivo i interesantno. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara.

naslovna-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

Naslovna Lubenica-velika

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 420 dinara.

Danijela Nenadić će u sredu, 28. oktobra, od 17.30 do 19 časova, potpisivati Lubenicu bez snova na štandu Slovo presa. Dođite da se upoznamo!

 

milenaknjiga

 

Gost na štandu Slovo presa: Šta vaš dom otkriva o vama, Milena Obradović

Naslov knjige je i njena tema, ali ne radi se o još jednom prilogu arhitektonskoj literaturi iz serijala Uradi sam ili Kako da što bolje uredite svoj dom. Na vrlo interesantan način, stručno (i psihološki i arhitektonski), uz mnoštvo fotografija domova kako anonimnih tako i poznatih ljudi, autorka se pozabavila psihološkim profilima vlasnika enterijera. Na sajamskom popustu knjiga košta 800 dinara (u knjižarama je 1.200 dinara).

Podeli s drugima