Disney On Ice – Čarolija na ledu


Štark Arena, od 1. do 3. novembra 2019, Disney On Ice – Čarolija na ledu, šest predstava, popusti na kupovinu tri i više karata


Avantura dostiže nove granice kad se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd! Gledaćemo je od 1. do 3. novembra 2019. u šest izvođenja u Štark Areni:

U petak, 1. novembra, u 19 časova.

U subotu, 2. novembra, u 11, 15 i 19 časova.

U nedelju, 3. novembra, u 11 i 17 časova.

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup s talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice – Čarolija na ledu. Šou počinje s Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja s moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kome će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput Sad je kraj i Na leto. Sve će postati fantastično kad Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina 20. veka. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice Žuto pače. Proživite ponovo Priču drevnu tu kad se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli bleštavi klizački spektakl, pozivajući publiku da Budu njihovi gosti.

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu na Disney On Ice – Čarolija na ledu!

Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1.000 do 4.500 dinara, i to:

za petak, 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.000, 1.300, 1.700, 2.200, 2.600 i 3.750 dinara;

za predstave koje se izvode u subotu i nedelju, 2. i 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.250, 1.500, 1.900, 2.500, 2.900 i 4.500 dinara.

Specijalne pogodnosti prilikom kupovine Porodičnih paketa:

*za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%

*za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%.

Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Šoping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

*Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Podeli s drugima