Članovi EKV odaju počast Milanu Mladenoviću


Krug EKV, Božidarac, petak, 3. novembar, članovi EKV odaju počast Milanu Mladenoviću


Obeležava se 23 godina bez Milana Mladenovića uz grupu Krug EKV, koju čine bivši članovi grupe EKV i njihovi prijatelji. Članovi Kruga su Marko Milivojević, bubnjar s najdužim stažom u EKV, koji je u grupu došao 1991. i svirao na albumima Dum Dum i Neko nas posmatra, kao i na live albumu Kao u snu; Dragiša Uskoković Ćima svirao je na albumima Neko nas posmatra i Kao u snu, kao i na velikom broju živih svirki u to vreme; Nemanja Dašić, vokal i gitara, inače član beogradskog benda Vampiri; Dejan Tomović Tomke, na klavijaturama, takođe član beogradskih Vampira.

Grupa Krug EKV predvođena Markom Milivojevićem i Dragišom Uskokovićem Ćimom, bubnjarom i basistom koji su svirali na poslednja dva albuma EKV i odsvirali nekoliko stotina koncerata zajedno s Milanom i Margitom, ovog petka u Božidarcu pružiće vam najbolje EKV iskustvo koje danas možete dobiti!

Karte od 500 din. možete kupiti u FELIX Shop, TC Sremska, na ulazu su 700 din. Ulaz i blagajna od 20:00 čas. VRANE KAMENE (Crows Of Stone) od 20:30 čas, Krug Ekv od 21:15 čas. do ponoći.

Podeli s drugima