Belgrade Beer Fest


Belgrade Beer Fest odložen je na jedan dan – počinje 15. i završava se 19. avgusta – iz bezbednosnih razloga. RHMZ je upozorio na nevreme praćeno gradom i olujnim vetrom


Na Belgrade Beer Fest-u se ipak ništa bitno ne menja: program koji je trebalo da bude u sredu pomeren je za ponedeljak, sve ostalo ostaje isto. Program će se realizovati na četiri bine na Ušću, biće više od 120 besplatnih koncerata. Od ove godine Beer Fest postaje deo nove festivalske platforme – Cloud Festivals, koja će objediniti tri festivala na Ušću, navode organizatori. Beogradska kulturna mreža i Skymusic, koji stoje iza Cloud platforme, postaviće nove standarde organizacije i produkcije festivala u Srbiji i regionu, te se očekuje da Beer Fest, Music Week i Noć muzike na Ušću poseti više od milion ljudi od 15. do 30. avgusta.

Muzički program na Beer Festu će se prvi put održavati uporedo na četiri bine – Main stage, Alternative Stage, Groove stage i Bunt stage. Neke od najvećih muzičkih zvezda regiona i sveta nastupiće na Main stage-u. Bilo je planirano da ovogodišnji festival otvoriti sjajan muzički spektakl Rok opera, ali se to pomera za ponedeljak, 19. avgust. Na Alternative i Groove stage-u će nastupiti ništa manje popularni lideri alternativnih muzičkih pravaca, a Bunt stage će biti rezervisan za nastupe demo bendova, koji su se izdvojili tokom Bunt rock festivala.

 

Podeli s drugima