Jubilarna, 30. Noć knjige, održaće se od 7. do 9. juna 2024. godine u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs


Noć knjige, 30. po redu, održaće se od 7. do 9. juna 2024. godine na 60 lokacija u 33 grada, u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Više od 50.000 naslova, odličan izbor gift programa, kao i sjajni pokloni čekaju poklonike knjiga i čitanja.

I ove godine popusti su fantastični, čak do 40%, a biće i sjajnih poklona!

Popusti na Lagunina izdanja:

– za kupovinu jedne knjige 25%,

– za dve knjige 30%,

– za tri knjige 35%,

– za četiri ili više knjiga 40%

Isti popusti važiće i za knjige Delfi izdavaštva i mogu se kombinovati sa Laguninim naslovima. Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%. Isti popust od 20% važiće na društvene igre u izdanju Lagune i igre odabranih izdavača.

Multimedijalni sadržaji, CD i vinil izdanja odabranih dobavljača biće sniženi 10%. Za Noć knjige nema granica! Poručivanjem putem sajtova laguna.rs i delfi.rs knjige su dostupne čitaocima u celom svetu.

Isporuka će biti besplatna za sve porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije.

Za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i BiH važiće povlašćena cena isporuke DHL-om od 1.800 dinara. Povlašćena cena isporuke DHL-om važiće i za sve porudžbine preko sajta laguna.rs plaćene karticom sa teritorije Crne Gore i Bosne, dok će za pouzeća iz ove dve zemlje isporuka biti naplaćivana prema cenama lokalne dostave.

Tokom Noći knjige na sajtu laguna.rs specijalna cena od 1800 dinara za isporuku DHL-om važiće i za sve porudžbine iz Hrvatske.

I ovoga puta Laguna predstavlja specijalno za Noć knjige brojne novitete domaće i svetske književnosti, ali smo za čitaoce pripremili dve velike promocije:

Prvog dana Noći knjige, u petak, 7. juna, od 18 sati u Velikoj Sali SKC-a svoje nove knjige „Sinajski testament“ i „Serafim“ predstaviće Vanja Bulić i Dejan Stojiljković s gostima. 

U subotu, 8. juna, dolaze važni regionalni pisci, Ante Tomić i Marina Vujčić. Oni će u knjižari Delfi SKC od 18 sati predstaviti svoje nove knjige „Nada“ i „Sigurna kuća“.

 Vanja Bulić će i u subotu, 8. juna, posetiti Laguninu knjižaru u TC BEO i od 17 sati se družiti sa čitaocima.

 

Podeli s drugima