Izložba Roba Vudkoksa u Narodnom muzeju u Beogradu


Kampanja 17. Beogradskog festivala igre 7. novembra, u Narodnom muzeju u Beogradu, počinje izložbom modnog i umetničkog fotografa Roba Vudkoksa


Izložba poznatog modnog i umetničkog fotografa Roba Vudkoksa biće otvorena 7. novembra u Narodnom muzeju u Beogradu. Izložba označava početak kampanje sedamnaestog Beogradskog festivala igre za koji je vizuelni identitet kreirao upravo ovaj američki fotograf.

Vudkoks radi za brojne poznate i ekskluzivne modne brendove, potpisao je na stotine stranica različitih modnih časopisa u Severnoj i Južnoj Americi, i izlagao svoje fotografije u 25 svetskih metropola. Takođe, ovaj umetnik često producira projekte koji podižu svest o različitim gorućim društvenim temama, drži radionice i podučava mlade širom sveta.

Vudkoks je tokom poslednjih meseci za Beogradski festival igre, koji se naredne godine odvija pod sloganom Čista senzacija, pripremio nekoliko zanimljivijih foto-instalacija koje će tokom narednih meseci najavljivati program jednog od najvažnijih evropskih festivala umetničke igre, kako u domaćim, tako i u inostranim medijima. Sama izložba predstavlja kompilaciju radova iz nekoliko različitih faza, ali sa zajedničkom temom koja u fokus stavlja lepotu i posebnost ljudskog tela.

Izložbu fotografija Roba Vudkoksa zajednički pripremaju Beogradski festival igre i Narodni muzej u Beogradu, a umetnik će boraviti u Beogradu početkom novembra kako bi kreirao nekoliko radova s mladim igračima iz Srbije i predstavio svoja dela beogradskoj publici.

 

Podeli s drugima