14. KIDS FEST


Od 15. do 21. oktobra, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Podgorici, Budvi i još 27 gradova Srbije, pod sloganom Moja filmska zvezda – 14. KIDS FEST


Ove jeseni će dečji svet postati bogatiji za još jedno sjajno iskustvo zahvaljujući najpopularnijem festivalu zabave – Dečjem filmskom festivalu KIDS FEST, koji će se održati od 15. do 21. oktobra, pod sloganom Moja filmska zvezda.

Centralna lokacija 14. KIDS FEST-a biće Kombank dvorana u Beogradu, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u drugim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i još 30 gradova širom Srbije, kao i u Podgorici i Budvi.

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD, Irske, Francuske, Estonije, Norveške, Danske, Holandije, pa čak i daleke Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu biće sinhronizovani na srpski jezik, dok će tinejdžeri i ove godine uživati u specijalnom TEEN programu.

Program u Beogradu

14. KIDS FEST

Program u Novom Sadu

14. KIDS FEST

Program u Nišu (Vilin grad)

14. KIDS FEST

Program u Kragujevcu (i Nišu, na drugoj lokaciji)

14. KIDS FEST

Program u Pančevu i Zrenjaninu

14. KIDS FEST

Program u Podgorici

14. KIDS FEST

Program u Budvi

14. KIDS FEST

Podeli s drugima