Sajam automobila u Novom Sadu


Istovremeno uz Sajam automobila (25-29. oktobra) biće održan i 1. međunarodni sajam saobraćaja u Novom Sadu, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici (u Kongresnom centru)


Sajam automobila u Novom Sadu predstavlja posetiocima najnovija dostignuća u automobilskoj industriji. Izlagači u zatvorenom i otvorenom prostoru Novosadskog sajma promovišu nove modele putničkih vozila, teretni program, opremu, rezervne delove, prateći sadržaji, a posetioce očekuju i popusti i sajamske akcije. Izloženi su: putnički automobili, teretna vozila, proizvodi pratećih grana, a na Sajmu nastupaju i lizing kuće, banke i osiguravajuća društva. Značajno mesto imaju i zastupnici i proizvođači rezervnih delova, auto-kozmetike, pneumatikâ, ulja, maziva i dodatne opreme.

Posetioci će imati priliku da vide oko 20 premijera. Među njima, od Vokwagenovih modela biće promovisani novi Arteon, Polo i T-ROC, zatim Seat Ibiza. Iz Nissana stižu tri noviteta: Qashqai, X-trail i Micra. Novitete će promovisati i Kia. Biće izložen novi modela Rio, koji od 9. oktobra ima i akcijsku cenu, a  startuje od 9.990 evra. Luksuzne limuzine predstavljaće novi model Optima Sportwagon. Prateći savremene ekološke trendove, Kia Motors će prvi put na Novosadskom sajmu prikazati i jedan hibridni automobil – Kia Niro, koji je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda kao hibridni automobil s najnižom potrošnjom goriva.

Radno vreme: od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300, a u kolektivnim posetama košta 200 dinara.

Podeli s drugima