shatŠatuniha, jedva punoletna stanovnica sibirskog grada Krasnojarska odlučila je da svoju „najveću dragocenost“ proda na onlajn aukciji po ceni od 900 hiljada rubalja (oko 28 hiljada dolara).

„Hitno mi je potreban novac i zato prodajem najveću dragocenost koju posedujem. Spremna sam odmah za susret, od sutra, i spremna da pružim dokaz moje nevinosti. Mogu doći u hotel na Trgu Predmostnaja sa dokumentom kojim se dokazuje moja nevinost, u društvu osobe koja će uzeti gotovinu i otići, kako ne bih bila prevarena“, prenosi sajt The Siberian Times ponudu Sibirke (na slici) sa aukcijskog portala 24au.ru . „On će otići, ali ja ostajem… Novac bi trebalo da bude isplaćen u gotovini“.

Ime kupca je Jevgenij Volnov, koji je za proizvod „nevinost“ u „novom, nekorišćenom“ stanju ponudio 100 hiljada rubalja (tj. nešto više od tri hiljade američkih dolara) više od početne cene.

Prema mišljenju krasnojarske policije, ruski zakoni nisu prekršeni u ovom slučaju. „U ovoj situaciji nema elemenata ni administrativnog ni kriminalnog prekršaja. Ne odgovara ni opisu „prostitucije“ u našem krivičnom zakonu. Mi nemamo pravo da se moralno odredimo prema akcijama ove devojke. Zakon nije prekršen“, stav je policije.

Šatuniha je prvi put pokušala da proda svoju nevinost sa 17 godina u aprilu ove godine, ali tada nije bilo zainteresovanih. „Imam 17, vrlo brzo ću napuniti 18 godina. Želim pod hitno da prodam svoju nevinost veoma skupo nekome ko će znati to da ceni.  Nemam loše navike i odlično izgledam. Živim u Krasnojarsku ali sam spremna i da otputujem u neki drugi grad“, napisala je tada Šatuniha.

 

 

 

Podeli s drugima