sajam-mesto


Naša izdanja, tri autora potpisuje svoje knjige (jedan s ekslibrisom) i jedna akcija


 

Pored svih dosadašnjih izdanja Miljinog kuvara, ukupno 44 brojeva, koji izlazi svake poslednje srede u mesecu, na štandu SlovoPresa moći ćete da nabavite i Vešte ruke i sedam knjiga u našem izdanju.

 

Akcija 3+1

Ako kupite tri Miljina kuvara, četvrti dobijate besplatno! Za 120 dinara četiri broja Miljinog kuvara po vašem izboru.

 

veste-ruke-01

Vešte ruke

Magazin posvećen kreativnosti: dekupaž, pačvork, ručno izrađen nakit, šivenje, pletenje, heklanje, šminkanje, frizure, aranžiranje cveća… Sajamski popust – 100 dinara za izdanje!

 

naslovna-za-web-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za samo 300 dinara.

 

naslovna-astrologija-velika

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara.

 

naslovna-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

naslovna-lubenica-velika

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 450 dinara. Danijela Nenadić će u petak, 28. oktobra, od 17 do 19 časova, potpisivati Lubenicu bez snova na štandu SlovoPresa.

 

zbornik-k1

Miljin kuvar – Kolekcija 2015.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2015. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 790 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

korica-pitao-bih-k1

Pitao bih. Koga da pitam? (inženjerske priče), Milan Pajević

Finim humorom a britko i pitko, odlazimo u neke druge, nama možda i agzotične destinacije, preko aktera priča upoznajemo se s mentalitetima zemalja u kojima naša, nekad mnogo veća i moćnija država, radi i gradi. Milan Pajević će u ponedeljak, 24. oktobra, od 17 do 19 časova, potpisivati svoju knjigu na štandu SlovoPresa. Samo na Sajmu knjiga svaka potpisana knjiga imaće autorov ekslibris. Možete je kupiti za 500 dinara.

 

Dobro došli! Vidimo se na štandu SlovoPresa!

Podeli s drugima