Dečji sajam


Od 5. do 7. oktobra – jesenji Dečji sajam u hali 3 Beogradskog sajma; ulaz slobodan


Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Dečjeg sajma, koji svake godine ima svoje prolećno i jesenje izdanje. Na sajmu učestvuje veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva, koji predstavljaju svoje proizvode i sadržaje u vezi s pravilnim rastom i razvojem dece. Svi posetioci dobijaju besplatne uzorke, a mogu iskoristiti i povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, da dobiju sve tražene informacije, da prisustvuju dečjim pozorišnim predstavama, budu u društvu omiljenih dečjih likova i još mnogo toga.

Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava s dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Najmađi posetioci moći će da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim, družiće se s animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, i moći će da se oprobaju svi mališani koji to budu želeli.

Na sajmu ce biti puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima.

 

Podeli s drugima