Beogradski manifest


Besplatna zabava za celu porodicu – Beogradski manifest, od 25. do 27. maja, na Kalemegdanu


Najveći regionalni porodični festival manifestacija i destinacija – Beogradski Manifest, po četvrti put će biti održan na Kalemegdanu od 25. do 27. maja, a ulaz za sve posetioce biće besplatan. Atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, zabava za decu, filmske projekcije, koncerti, plesovi, edukacija, performansi, promocije, pivske, vinske i gastronomske degustacije su programski sadržaji festivala koji su usklađeni tako da posetiocima omoguće da svoja interesovanja prate šetajući kroz deset festivalskih zona, kao i da uživaju u programima na pet bina i tako na najbolji način provedu dan s porodicom i prijateljima.

Prateći aktuelne trendove festival se svake godine obogaćuje i novim sadržajima, tako da će ove godine prvi put biti organizovani Festival domaćih zanatskih piva i Festival vina, gde će se predstaviti neke od najboljih craft pivara i vinarija u Srbiji.

Kalemegdan će biti idealna destinacija za Beograđane svih generacija koji žele nesvakidašnji vikend-provod za sva čula, dok će gostima i turistima pružiti nezaboravan doživljaj naše prestonice.

 

Podeli s drugima