50. rođendan Radio Beograda 202


Koncert za 50. rođendan Radio Beograda 202 u Štark areni je BESPLATAN, ali se karte moraju preuzeti na biletarnici Štark arene ili na portirnici radija


Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan. Ovaj radio, popularno nazvan Dvestadvojka, u Štark Areni će okupiti neka od najvećih imena srpske i regionalne rok i pop-rok muzike, kao što su Yu grupa, Van Gogh, Neno Belan & Fiumens, Neverne bebe, Artan Lili, Zemlja gruva, Dejan Cukić & Spori ritam i gost iznenađenja koji više nije iznenađenje – Bajaga i instruktori. Ulaz na ovaj spektakl je besplatan, ali svi posetioci moraju da preuzmu karte koje će biti dostupne na blagajnama Štark arene i na portirnici Radio Beograda, Hilandarska 2.

Koncert će biti održan 26. juna, dan pred rođendan Radio Beograda 202. Dvestadvojka je oduvek gajila poseban odnos sa slušaocima. Podssetimo se da je Radio Beograd 202 bila prva institucija koja je u Jugoslaviji organizovala slobodne izbore, i to za hit nedelje, gde su ljudi direktno učestvovali u izboru.

Podeli s drugima