sajam-mesto


Naša izdanja, tri autora potpisuje svoje knjige (jedan s ekslibrisom) i jedna akcija


 

Pored svih dosadašnjih izdanja Miljinog kuvara, ukupno 44 brojeva, koji izlazi svake poslednje srede u mesecu, na štandu SlovoPresa moći ćete da nabavite i Vešte ruke i sedam knjiga u našem izdanju.

 

Akcija 3+1

Ako kupite tri Miljina kuvara, četvrti dobijate besplatno! Za 120 dinara četiri broja Miljinog kuvara po vašem izboru.

 

veste-ruke-01

Vešte ruke

Magazin posvećen kreativnosti: dekupaž, pačvork, ručno izrađen nakit, šivenje, pletenje, heklanje, šminkanje, frizure, aranžiranje cveća… Sajamski popust – 100 dinara za izdanje!

 

naslovna-za-web-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2013.

Tokom 2013. godine izašlo je deset izdanja Miljinog kuvara, što je 921 recept na 520 strana za samo 300 dinara.

 

naslovna-astrologija-velika

Astrologija – Jezik nebeskih simbola, Jelena Studen Vojvodić

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Ovaj Udžbenik iz natalne astrologije namenjen je i profesionalnim astrolozima jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Na 400 strana sve o astrologiji po ceni od 1.200 dinara.

 

naslovna-velika

Miljin kuvar – Kolekcija 2014.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2014. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 848 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

naslovna-lubenica-velika

Lubenica bez snova, Danijela Nenadić

U Lubenici bez snova, u 23 priče koje nisu povezane ni radnjom ni likovima, vraćamo se staroj dobroj prozi na najbolji način. Čitajte priče i uživajte u njima. Na 144 strane za 450 dinara. Danijela Nenadić će u petak, 28. oktobra, od 17 do 19 časova, potpisivati Lubenicu bez snova na štandu SlovoPresa.

 

korica-naslov-k1

Kad duša dođe do svjetla i srce počne pjevati, Zorica Patajac

Kad sklopite korice, shvatićete da ništa nije nemoguće i da čuda zaista postoje. Autorka Zorica Patajac će u subotu, 29. oktobra, od 17 do 19 časova, potpisivati svoju knjigu na štandu SlovoPresa. Možete je kupiti za 1.500 dinara. Dođite da se upoznamo!

 

zbornik-k1

Miljin kuvar – Kolekcija 2015.

Sva izdanja Miljinog kuvara izašla tokom 2015. godine na jednom mestu – deset brojeva sa ukupno 790 recepata na 520 strana za 300 dinara.

 

korica-pitao-bih-k1

Pitao bih. Koga da pitam? (inženjerske priče), Milan Pajević

Finim humorom a britko i pitko, odlazimo u neke druge, nama možda i agzotične destinacije, preko aktera priča upoznajemo se s mentalitetima zemalja u kojima naša, nekad mnogo veća i moćnija država, radi i gradi. Milan Pajević će u ponedeljak, 24. oktobra, od 17 do 19 časova, potpisivati svoju knjigu na štandu SlovoPresa. Samo na Sajmu knjiga svaka potpisana knjiga imaće autorov ekslibris. Možete je kupiti za 500 dinara.

 

Dobro došli! Vidimo se na štandu SlovoPresa!

Podeli sa drugima
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •